Red Bull tester og vil blokere Halo

Red Bull Racing har testet halo anordningen på Silverstone i dag, en anordning de også er klar til at sætte en stopper for.

Red Bull tester Halo . Copyright Red Bull Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 12/7 2016 klokken 13:07

Lige pt. arbejder FIA med at få lovgivningen på plads til den kommende sæson. En af de ting man måske vil indføre, er tvunget brug af den halo-anordning som Ferrari har udviklet, en anordning som blev valgt til fordel for Red Bulls canopy skærm. Derfor har Red Bull netop været ude for at teste halo til dagens in-season test, men de er ikke alt for begejstrede for den. De mener nemlig ikke det er den bedste løsning, så derfor er de klar til at sætte en stopper for at FIA indføre krav om halo.

Red Bull tester Halo
Copyright Red Bull Media


Christian Horner mener nemlig ikke det er en særlig elegant løsning og han ville gerne have noget mere tid til at udvikle den bedst mulige løsning.

"Personligt er jeg ikke den store fan af halo, jeg mener nemlig ikke det er en særlig elegant løsning på det problem vi skal løse. Jeg ville gerne have haft noget mere tid til, at få researchet og finde den mest optimale løsning, i stedet for der skal tages en hurtig beslutning, som måske ikke er den bedste. Jeg er ikke den store fan af halo som den er lige pt, så lige nu vil jeg ikke stemme for den løsning," lyder det for Christian Horner.

Red Bull tester Halo
Copyright Red Bull Media


Det er Pierre Gasly som Red Bull har haft ude for at teste halo, til dagens test på Silverstone. Her var franskmanden ude at køre to installations omgange med anordningen på bilen. Gasly har dog ikke været ude at fortælle omverdenen, hvad han synes, så det bliver spændende at høre om han deler samme holdning som Christian Horner.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hjemmebaneløb gjorde ondt Ungarns GP: Kørernes dækvalg »