Spaniens GP: Odds-guide

I næste weekend starter den europæiske sæson, først med Spaniens Grand Prix og dernæst Monaco. Vi har kigget i krystalkuglen og bringer hér de bedste spil, hvis du vil sætte penge hvem der vinder i Spanien.

Kevin Magnussen . Copyright Renault Sport

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 7/5 2016 klokken 08:05

Kevin Magnussen viste i Rusland at han kan hive det maksimale ud af Renault-raceren. Det blev til en 7. plads men der var meget held med i spillet og på den meget hårde asfalt i Spanien, så er der ikke spået mange chancer til danskeren. Dog giver det pengene 101 gange igen hvis Kevin sikrer sig en podieplads.

Set med danske øjne er det glædeligt at se at der er odds 751 til Kevin hvis han vinder, men hvis Palmer vinder, giver det pengene hele 2001 gange igen.

Der er ingen vej udenom Mercedes. Alt taler for at enten Rosberg eller Hamilton står øverst på podiet når løbet er slut i Spanien. Derfor fokuserer vi her på Unibets odds på podiepladser.

Lewis Hamilton og Nico Rosberg
Copyright Mercedes AMG GP


Unibet har sat odds 1,17 på både Hamilton og Rosberg som podieplads. Dette er nok de sikreste penge længe, men ikke et væddemål der er værd at gå efter.

Max Verstappen er som bekendt blevet forfremmet til Red Bull kører og han vil helt sikkert kæmpe sig så langt op i feltet som Red Bull raceren har potentiale til. Det tror Unibet også på, så det giver sølle 3 gange pengene igen for en podieplads. Hvis man virkelig ville satse på at den unge hollænder viser sit potentiale, så lyder odds 51 på en sejr, meget bedre.

BMF1s bedste bet
Billeder fra Brasilien 2014
Copyright Williams F1


Hvis vi kigger på sidste års resultat, så fik Mercedes endnu en 1-2 sejr, foran Vettel, men derefter kom Bottas i en velkørende Williams-racer. Williams har været stabile igen i år, så vores bedste bet er en podieplads til Felipe Massa, som giver pengene 6 gange igen.

Sidste års løbsresultat i Spanien


OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button undrer sig Ny motor til to teams »