• Forside

Årets 3 første løb fastsat

Bahrain åbnede undtagelsesvis Formel 1 sæsonen i år. Det gør Sakhir banen ikke i 2007, hvor Melbourne har fået åbningsløbet igen. Det har man tidligere kunne læse om på BMF1, men nu er datoerne for sæsonens andet og tredje Grand Prix også offentliggjort.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 1/8 2006 klokken 12:08

Årets andet løb bliver som sædvanlig Sepang banen i Malaysia, mens Bahrain indtager pladsen som sæsonens 3. løb. Ikke meget nyskabende i placeringen af årets 3 første løb.

Langt mere interessant bliver det at finde ud af om Imola /San Marinos Grand Prix bliver løbet, der åbner den europæiske sæson.