• Forside

Et løb mere til de la Rosa

Som forventet vil Pedro de la Rosa få endnu en chance for at vise sine evner bag et F1-rat, når han skal køre i Montoyas ’gamle’ racer på Hungaroring i den kommende weekend. Spanieren er dog under stærkt pres fra teamets fredagskører Gary Paffett.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 1/8 2006 klokken 13:08

Op til løbet på Magny Cours fik McLarens spanske fredagskører Pedro de la Rosa sig lidt af en overraskelse, da han blev ringet op og fik at vide, at han godt kunne flyve hjem og klæde om til Frankrigs Grand Prix. Årsag: Montoya havde sagt op og ville nu køre to tons tunge NASCAR biler i USA.

I Frankrig blev det til en hæderlig 7. plads hvorimod de la Rosa udgik på 65. omgang på Hockenheim med en defekt benzinpumpe.


Pedro de la Rosa på Magny-Cours, Frankrig 2006. Spanieren føler sig sikker på et sæde i Ungarn.

”Jeg havde en bedre strategi end Kimi (Räikkönen, red.),” udtalte de la Rosa ikke desto mindre efter løbet.

Stædige rygter fastholder, at fredagskøreren Gary Paffett er næste mand til de la Rosas sæde, men ifølge den spanske avis ’AS’ afviser spanieren, at der er trusler fra den kant, og at han helt sikkert sidder i sædet til løbet i Ungarn.

”Jeg sidder i bilen i det næste løb, og først derefter vil McLaren beslutte, hvad de gør,” siger de la Rosa.

Foruden at Paffett presser sig på til et sæde i Tyrkiets Grand Prix spøger GP2 køreren Lewis Hamilton også i kulissen til de tre sidste løb i sæsonen for det britiske team.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.