• Forside

Et år mere til Schumi

Med udtalelsen: “Jeg kommer igen til næste år,” fra Schumacher efter en velgørenheds fodboldkamp i Ungarn, kan man kun udlede, at den syvdobbelte verdensmester har tænkt sig at tage et år mere i Formel 1. Også selvom han skulle sikre sig mesterskabet i år.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/8 2006 klokken 12:08

Willi Weber har gang på gang benægtet, at Michael Schumacher skulle være klar til at indstille sin karriere efter denne sæson, hvilket Michael selv åbenbart er enig i, da han efter en fodboldkamp hvor Formel 1 folk, spillede mod og vandt over et lokalt hold.

”Ferrari vil annoncere deres kørere for næste sæson på Monza,” kom det fra Weber. ”Det Michael melder ud der, er det han vil gøre.”

Der er mange der er af den overbevisning, at Schumacher vil indstille sin karriere efter denne sæson, såfremt han bliver verdensmester. Hvilket vil udelukke en annoncering på Monza.

Men da det er mere eller mindre officielt, at Ferrari vil komme med en annoncering på Monza, er det også rimeligt sikkert, at Michael Schumacher tager et år mere. Måske på det nye 'dream team', med Kimi Räikkönen i den anden Ferrari.

”Alle ved, at når Michael (Schumacher, red.) udtaler at han vil gøre noget, så står han ved den udtalelse.” sluttede Schumachers mangeårige manager Willi Weber.

Om Brawns beslutning har indflydelse på Michaels beslutning, må vi vente med at se.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER