Senna bakker GPDA op

Den tidligere Formel 1-kører og nevø til legendariske Ayrton Senna, Bruno Senna, bakker GPDA op omkring de ting de nævner i deres åbne brev.

Bruno Senna . Copyright Williams F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 29/3 2016 klokken 16:03

I sidste uge offentliggjorde Formel 1-kørernes organisation GPDA et åbent brev, hvor de i samlet flok udtrykker en bekymring for Formel 1-sporten, som de mener er usund. Det de kritiserer eller angriber, er specielt beslutningsprocessen, en proces de mener skader sporten.

Bruno Senna, Williams-Renault 2012
Copyright Williams F1


Nu tager den tidligere Formel 1-kører, og nuværende Formula E-kører, Bruno Senna så bladet for munden og bakker GPDA op i deres betragtning om at det som sker i Formel 1 lige nu er usundt for sporten.

"Jeg syntes GPDA har helt ret, det som sker lige nu i Formel 1 er usundt for sporten på længere sigt. Lige nu er der kritik af sporten både fra folk som er en del af sporten og folk uden for sporten, så, ja, kørerne har god grund til at være bekymret, fordi dette her kan ende med, at Formel 1 måske er væk om nogle år," lyder det fra Senna.

Billeder fra Koreas GP 2011
Copyright Lotus Renault GP


Bruno Senna er som bekendt nevø til den desværre afdøde Formel 1-legende Ayrton Senna. Senna har også selv kørt Formel 1, hvor han kørte for HRT, Lotus og Williams i perioden 2010-2012. I dag kører brasilianeren Formula E for Mahindra Racing sammen med en anden tidligere Formel 1-kører, Nick Heidfeld.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso har smerter Massa kom med Halo »