• Forside

Ris til Renault

Michael Schumacher vandt en helt ekstraordinær sejr i Kina, men ifølge spanske aviser var det Renault selv, der tabte den. ”Alonso kan finde sine værste fjender i sit eget team,” stod der i dag i nogle af de spanske aviser.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/10 2006 klokken 15:10

Alonso lå komfortabelt i front, da man valgte at skifte hans forhjul under hans første pitstop i Kina. Herefter gik det helt galt for den spanske verdensmester, der slet ikke kunne få gang i de nye fordæk, mens Schumacher kørte hurtigere end på noget andet tidspunkt.

De italienske aviser har svært ved at holde begejstringen tilbage, efter at Michael Schumacher kørte et af karrierens mest fantastiske løb.

Overskrifter som: ”Schumi, en legende” og ”Han kan blive verdensmester igen i Japan”, beviser at Schumacher er tilbedt som en Gud i Italien, også selvom han har valgt at indstille sin karriere efter denne sæson.


Schumacher var helt oppe at ringe, mens Alonso havde det svært på andenpladsen i Kina. Japan kan blive alt afgørende.

Schumacher kørte et blændende løb, mens Alonso havde problemer med bil og dæk. Andenpladsen til Alonso betød, at Schumacher overtog føringen i verdensmesterskabet for første gang, siden han blev verdensmester i 2004. Det er en føring, som ikke mange forventer at han giver slip på.

To løb tilbage, to piloter á point. Det bliver en super spændende finale på sæsonen og ikke mindst på Michael Schumachers karriere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER