• Forside

Interview med Fernando Alonso

I et Renault interview med Fernando Alonso, kommer der lidt frustrationer frem, efter det for spanieren meget skuffende løb i Kina. Men Kina er fortid, Japan er fremtid og Alonso vil tilbage på førstepladsen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/10 2006 klokken 10:10

SP: Det var en noget frustrerende oplevelse du havde i Kina, hvad betyder det for dit løb i Japan?

FA: For det første er jeg sikker på, at man ønskede et tæt opgør om mesterskabet i år, hvilket man så afgjort har fået. De to biler, opfører sig meget ens, så det bliver dækkene der bliver afgørende.

Michelin har leveret nogle rigtig gode dæk til os på Suzuka de sidste par år, så jeg er fortrøstningsfuld for at de gør det igen i år. Men vi ved også, at de er lige så fortrøstningsfulde hos Ferrari.
Så vi må vente og se hvad der sker.

SP: Hvad med banen, er det en du holder af?

FA: Helt sikkert. Suzuka er en af mine favoritter. Den er meget krævende af pilot og bilen, så det er en bane de fleste vil elske at vinde. Og jeg har stadig min første sejr til gode her.

SP: Atmosfæren er også helt speciel.

FA: Helt sikkert. De japanske tilskuere er helt fantastiske og går meget op i Formel 1. Så det er svært ikke at holde af det.

SP: Hvad kræver løbet af bilen?

FA: Alt, simpelthen alt. God bil, stærk motor gode dæk. Det har vi alt sammen med R26. På Suzuka er bilen meget afgørende. En god bil, er virkelig god her, mens en dårlig bil, er virkelig dårlig.

Jeg er sikker på, at vi har en pakke der er konkurrencedygtig og vi kan vinde løbet på søndag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER