• Forside

Schumi glæder sig til Suzuka

“Det er en af mine absolutte favoritbaner og jeg glæder mig meget til løbet på søndag,” udtalte Michael Schumacher i er interview op til Japans Grand Prix. Han ser meget frem til løbet, som han har vundet så mange gange før.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/10 2006 klokken 10:10

Efter den seneste Michael Schumacher sejr, hans første i Kina, er det en tysker med en enorm selvtillid der kommer til Japan, for der at køre sidste sit Grand Prix den.

”Der er ikke en bedre måde, at indlede den afsluttende del af sæsonen på, end en sejr,” kom det fra den tidligere verdensmester, der også ligner et godt bud på en kommende verdensmester.

”Vi har fået en utrolig mængde motivation efter en sæson som denne,” kom det fra den glade tysker. ”Vi var så langt bag efter tidligere på sæsonen. Nu er i med helt fremme, det er helt fantastisk.”

”Det var også grunden til, at jeg var i et så godt humør efter løbet i søndags,” siger Schumacher. ”Efter alle de vanskeligheder vi havde under kvalifikationen, var det eneste jeg tænkte på, at begrænse mit tab. Jeg havde ingen forhåbninger om at vinde.”


Michael Schumacher har passeret det ternede flag i Kinas Grand Prix 2006.

”Shanghai ser jeg som en af de mest vanskelige baner, så sejren der tæller i mine øjne dobbelt. De næste to baner, er baner jeg holder meget af og jeg er sikker på, at vi står stærkest der,” fortsætter Michael Schumacher. ”Vi forlader Shanghai med en styrket position og er nu klar til at lukke sæsonen. Alle er top motiverede og sikre på, at vi vil vinde begge titler igen i år.”

”Ingen af os turde drømme om, at vi kom til Suzuka med en lige stilling som denne, da vi var 25 point bagefter i Canada. Men nu er vi her og vi vil vinde,” sluttede den 7. dobbelte verdensmester, der for første gang siden hans VM titel i 2004, nu fører kampen om verdensmesterskabet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER