• Forside

Symonds med tømmermænd

Pat Symonds fra Renault kommer til Japan med seriøse tømmermænd, efter et løb i Kina, hvor de totalt dominerede, men ikke formåede at vinde. Nu skal de virkelig bevise, at de kan rejse sig igen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/10 2006 klokken 12:10

Symonds udtaler, at holdet ikke er i tvivl om, at det ene og alene var deres egen fejl, at de lod Michael Schumacher vinde løbet i Kina. Noget der er frustrerende men også noget der beviser, at de er konkurrencedygtige og stadig kan løbe med begge titler.

”Det nytter ikke at bruge for megen energi på at analysere resultatet i Kina,” siger Pat Symonds. ”Vi skal kikke frem og få det bedste ud af situationen.”

Inden løbet i Kina, var man hos Renault lidt usikre på, hvor god formen var. Men løbet i Kina beviste, at R26 fungerer optimalt og at det ikke er det store problem, at være med helt fremme.


Denis Chevrier og Pat Symonds

”Beslutningen om at skifte forhjul for Fernando Alonso, var en beslutning vi var kommet frem til i fællesskab,” forklarer Symonds. ”Fernando meldte ind, at han havde problemer med det ene dæk, så vi havde egentlig ikke et valg.”

”Vi viste at dækskiftet ville give os lidt problemer, men vi havde ikke forventet at det ville være så voldsomt,” tilføjede han.

Symonds er også overbevist om, at Michael Schumachers overhaling af Giancarlo Fisichella, der kom lige efter italieneren var kommet ud på kolde tørvejrsdæk, ikke var afgørende for løbet.

”Hvis ikke Michael var kommet forbi i sving 1, var han kommet forbi senere. Han havde temperaturen i dækkene, det havde vi ikke,” kom det fra Symonds, der var skuffet over resultatet, men ikke mener at Giancarlo Fisichella kunne have gjort det anderledes.

Nu ser Symonds og resten af Renault frem til Suzuka, som de har store forventninger til, efter nogle yderst positive testdage på Silverstone, der byder på mange lignende forhold som Suzuka.

”Schumacher fik en flot sejr i Kina, men vi beviste, at vi har det der skal til og vi vil vinde i Japan,” sluttede Pat Symonds.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER