• Forside

Kimi: ”Jeg er hurtigst!”

Kimi Räikkönen udtalte efter løbet i Kina, at han burde have vundet. Dette holder han fast i forud for Japans Grand Prix, som han ser sig selv som favorit til at vinde. Spørgsmålet er om bilen kan holde hele vejen gennem det hårde japanske Grand Prix.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/10 2006 klokken 12:10

”Vi beviste at vi er meget konkurrencedygtige i Kina,” kom det fra Kimi Räikkönen. ”MP4-21 fungerede rigtigt godt i Kina og der var ingen tvivl om, at vi sagtens kunne følge med Renault og Ferrari.”

”Det var ærgerligt, at jeg måtte udgå, men potentialet i bilen, skulle gerne holde i Japan også, hvor vi ser frem til et nyt stort løb,” uddyber den finske McLaren pilot, der efter denne sæson forlader det engelske hold, til fordel for et sæde hos italienske Ferrari.

”Suzuka byder på mange udfordringer, hele banen rundt og man skal hele tiden bevæge sig på grænsen, hvis man vil være med helt fremme,” kom det fra Kimi, der glæder sig meget til løbet på den japanske bane, som han holder så meget af.

”Hvis man ikke får det første sving, på den helt rigtige måde, har man store problemer i lang tid efter. Suzuka er en af de baner, hvor en god kvalifikation er vital,” siger han.

Kimi tilføjede, at der ikke er mange muligheder for at overhale, hvilket kun gør kvalifikationen endnu mere vigtig.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER