• Forside

Alonso rasende på Fisichella

Efter Kinas Grand Prix, var Fernando Alonso ude med beskyldninger om, at holdet arbejdede mod ham. Dette afviste de selvfølgelig. Nu er det så Giancarlo Fisichella der får en tur, efter at han overhalede ham i Kina.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/10 2006 klokken 08:10

Fernando Alonso lader til at være noget presset, efter han mistede føringen i verdensmesterskabet til Michael Schumacher i sidste weekend.

Det lader til, at den eneste der gør det rigtigt for tiden, er ham selv. Briatore og resten af holdet, arbejder direkte mod ham, mens Giancarlo Fisichella overhaler ham under løb og tager tid fra ham!
Det er i hvert fald det Fernando Alonso melder ud for tiden.

At Jean Todt efter Kinas Grand Prix udtalte, at Giancarlo Fisichellas kørsel, hvor han valgte at ligge sig op på siden af Fernando Alonso, uden at overhale, var en ulovlig handling, men at de ikke ville indgive en officiel klage, da Schumacher alligevel formåede at vinde, lader ikke til at påvirke spanieren.

”Jeg er sikker på, at Massa ikke ville få lov til at overhale Schumacher,” kom det fra en bitter Alonso, der var så langsom, at selv en Super Aguri kunne overhale, på det tidspunkt.

Alonso lader også til at glemme, at holdordre er blevet forbudt og at vi faktisk har set Massa tage en placering fra Schumacher i år.

Så udtalelserne fra Fernando Alonso må kun kunne ses som et udtryk for frustration og at den ellers så rolige 25 år gamle spanier, er ved at miste overblikket.

Heldigvis for ham selv, er han stadig hurtig på banen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER