• Forside

Aston Martin på vej ind i Formel 1?

Sæsonen 2006 er vel overstået og der er mange der ikke kan vente på, at 2007 sæsonen bliver skudt i gang. Seneste rygte er, at Aston Martin, sammen med Cosworth er klar til start i Formel 1 i 2007.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/11 2006 klokken 12:11


Sammen med Prodrive holdet, der ejes af den tidligere BAR Honda boss, David Richards, skulle Aston Martin være et godt bud, på et nyt mærke i Formel 1. Det skulle tilmed være med Cosworth motorer, som Aston Martin har et historisk forhold til, eftersom Ford har været indehaver af begge koncerner.

Aston Martin er et bilmærke, der altid har været tæt forbundet med motorsport, hvor Le Mans de seneste år, har været stedet.
Men det gamle engelske firma, er sat til salg af Ford, der skal spare penge. Men det betyder ikke, at det ikke kan være mere end aktuelt, at de går ind i Formel 1.

Flere interessante købere har meldt sig på banen, men den køber der ser mest interessant ud, for Ford koncernen, er selskabet bag Moët Hennesy og Louis Vuitton, der ønsker at kæde deres livsstils produkter sammen med et højprofilerede bilmærke som Aston Martin.

Hvad det bliver til, er der ingen af parterne der vil udtale sig om.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.