• Forside

Arabisk pilot på vej til Formel 1

Bernie Ecclestone har officielt bekræftet, at han støtter den unge arabiske formel pilot, Basil Shaaban i hans kamp om at komme til Formel 1, som den første arabiske pilot. Men først skal han finde de fornødne penge, til at komme til at deltage i Formel 3.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/11 2006 klokken 15:11


Basil Shaaban er fortiden på charme tur hos nogle multinationale selskaber i Dubai og Beirut. Her skal han sammen med sin manager, forsøge at finde den million doller, der skal til for at sikre ham et top sæde i den engelske Formel 3 serie, som også Jan Magnussen var forbi, på sin vej til Formel 1.

Planen er så, at han efter et forhåbentligt succesfuldt år i England, vil få mulighed for at komme til GP2, hvor han så skal gøre sig selv bemærket overfor Formel 1 managerne.

Det betyder så også, at Basil Shaaban fremtidsplaner peger på, at han vil til Formel 1 i 2009.

”Jeg håber, at jeg kan finde nogle sponsere i Mellem Østen, der tror på mine muligheder og ser potentialet i at sponsorere mig,” kom det fra den håbefulde unge mand, der endnu mangler at få en underskrift fra sin første sponsor.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.