• Forside

Heidfeld agter ikke at stoppe

Nick Heidfeld bliver i tide og utide sat i forbindelse med et kommende stop i Formel 1. Tankespind siger Nick Heidfeld og hvorfor skulle en kører i sin bedste alder vælge at stoppe i Formel 1. Alligevel sidder man med en fornemmelse af, at det ikke er hos BMW fremtiden ligger.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 8/11 2006 klokken 13:11

Det skyldes at Nick Heidfeld efter hans mange år i Formel 1 ikke har slået ordentlig igennem endnu. En andenplads og en pole position er det bedste Nick Heidfeld har opnået endnu. Nick Heidfeld indrømmer da også i en klumme hos BMW-Sauber sponsoreren Credit Suisse, at han har tænkt over fremtiden.

”Men det er hurtigt glemt igen. Det er basalt set alt for tidligt for mig. Jeg har ingen planer i den retning endnu.”

Man har dog kunne mærke frustrationerne hos Nick heidfeld over, at kollegaen Robert Kubica er løbet med den meste opmærksomhed, og når han i 2007 kommer til at skulle afgive sin bil til Sebastian Vettel i nogle løbsweekenderne, så kan man godt tænke sit.

Nick Heidfeld brugte kort tid på at tænke over fremtiden

Selve forholdet til Robert Kubica er ellers godt, og Nick Heidfeld er ret sikker på, at BMW-Sauber kan fortsætte fremgangen i 2007.

”Jeg er overbevist om, at vi også udvikler os i 2007, men i dag er det noget sværere fordi der stort set kun er store teams i Formel 1.

”I 2007 skulle vi gerne tage et par skridt fremad, men man skal ikke forvente mirakler.”

Skulle forholdet hos BMW-Sauber stoppe efter 2007, så går der stadig rygter omkring en rød/hvid fremtid for Nick Heidfeld hos et andet tysk hold.