• Forside

Trust laver sponsoraftale med Spyker F1

Efter et par års frarvær i Formel 1 så er Trust nu klar til at deltage i Formel 1 igen. Til dette har det hollandske firma indgået en aftale med Spyker F1, der både byder på mærker på biler og køredragter.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 8/11 2006 klokken 14:11

Trust International har valgt at støtte op omkring Christijan Albers, som de også stod bag i 2004, da han deltog i DTM serien. Trust så vi også hos Minardi i 2003, da Jos Verstappen og Nicolas Kiesa kørte for holdet.

Michel Perridon, Direktøren for Trust Internation siger

”Vi er meget glade for at have lavet dette sponsorat med Spyker F1 teamet. Trust har en historie med at sponsorere i Formel 1. I 2003 blev Trust Jos Verstappens officielle sponsor hos Minardi. Det viste sig at være meget positivt for firmaet, valgte Trust at blive i Formel 1 ved at sponsorere Jordan Grand Prix holdet i 2004. Samme år blev Trust også sponsor for Mercedes-AMG DTM holdet, med Christijan Albers som en af holdets succesrige kørere.”


Mike Gascoyne er manden, der skal bringe Trust og Spyker helt i front

”Da Chris blev en del af det nye hollansk-ejede Formel 1 Spyker i september sidste år var beslutningen om at vende tilbage til Formel 1 hurtigt taget. Trust har altid støttet hollandske kørere i Formel 1 og vil fortsætte med at gøre dette. Med de nye Ferrari V8 motorer og med masser af motivation hos Spyker F1, så er vores forventninger til 2007 store.”

Colin Kolles, Spyker F1 teamchef siger

”Det at Trust International har besluttet at vende tilbage til F1 med Spyker F1 er en god indikator for den følelse alle, der er involveret i holdet føler. Arbejdet med den nye bil på fabrikken nær Silverstone er intenst og går fint fremad. Annonceringen af vores partnerskab med Trust International vil give vores medarbejdere og fans noget at se frem til i 2007.”

Står der Trust på bagvingen i 2007?
Christijan Albers, den eneste bekræftede Spyker kører siger
”Jeg er meget glad for at Trust vender tilbage som min sponsor. De sponsorerede mig i DTM og det var stort at arbejde sammen med dem. Jeg kan virkelig godt lide dem og deres produkter, og jeg er meget stolt over at have deres støtte.”
At Trust støtter hollandske kørere kan 2007 vise på bedste vis. Trust forventes sammen med Muermann at blive hovedsponsorerne bag Paul Stoddart sandsynlige ChampCar team og A1GP køreren Jos Verstappen har udtalt, at han med Trust i ryggen er at finde enten i ChampCar eller DTM i 2007.