• Forside

Coulthard frustreret over manglende testkilometer

Red Bull teamet har ikke haft heldet med sig under de seneste testkørsler i Barcelona i sidste uge, og nu heller ikke i Valencia. Holdet har døjet med tekniske problemer og dårlige vejrforhold. De manglende kilometer har skabt en del frustrationer hos Teamets skotske kører.

Af: (@bmf1.dk) d. 1/2 2007 klokken 16:02

Skotten David Coulthard har over for det engelsksprogede Autosport givet udtryk for sine frustrationer vedrørende mangelen på testkilometer. Red Bull teamet har gennem den seneste uge været plaget af diverse problemer samt dårlige vejrforhold.

I går onsdag var det først vejrforholdene som lagde en dæmper på aktiviteterne. Siden blev Coulthards nye Red Bull RB3 ramt af gearkasse problemer.

Til Autosport sagde Coulthard: ”Jeg har intet fået lavet. Jeg tilbagelage en mindre distance på intermediates hvorefter vi fik problemer med gearkassen som betød at vi måtte stoppe. Vi fik løst problemet og vi var ude igen sidst på dagen.”

”Jeg fik kun tilbagelagt 6 omgange i Barcelona, og kun på en af dem, lykkes det at køre forbi pit’en ellers var det bare ud og ind."

De manglende kilometer skaber helt tydeligt bekymring på holdet, og står lidt i kontrast til alle de ellers meget positive udsagn, som det ikke har skortet på fra både holdets to kører og andre nøglepersoner.

David Coulthard havde en dårlig dag i går på Ricardo Tormo

Coulthards bedste tid under gårsdagens test var beskeden 1:15.940 og altså et helt sekund langsommere end Giedo van der Garde i en Super Aguri. Kun Takuma Sato var langsommere end skotten, hvilket jo nok har været stærkt medvirkende til skottens udtalelser til Autosport.