• Forside

Varmeproblemer hos Toyota

Toyota overraskede i går meget positivt med, at være de hurtigste under testen på Valencia banen. Men en efterfølgende kontrol af bilen, viste at der var problemer med overophedning af bilens bagerste sikkerhedsstruktur.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/2 2007 klokken 10:02

Jarno Trulli fik en ufrivillig fridag, da Toyota måtte nøjes med at teste med kun en enkelt TF107, efter man havde konstateret overophedning i bilens bagende.

”Det er selvfølgelig ærgerligt, men det er en del af sæsonforberedelserne,” kom det fra Toyotas senior chassis chef Pascal Vasselon.

”Alle løber ind i uforudsete hændelser, hvilket jo er grunden til at vi tester så meget inden sæsonstarten,” tilføjede franskmanden, der trods alt er meget glad for de resultater holdet er kommet frem med indtil nu.

”Ralf fik kørt nogle meget vigtige kilometer i bilen, som har givet os rigtig mange nyttige oplysninger,” sluttede Vasselon, der ikke vil love at de har løst problemet inden for kort tid, men selvfølgelig håber på det.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER