• Forside

Spyker er realistiske om fremtiden

Man skal hverken forvente podieplaceringer, sejre eller mange point i 2007. Michiel Mol var behersket i hans forventninger til 2007 sæsonen. Ikke som da BAR debuterede i Formel 1 og ville vinde det første løb.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 6/2 2007 klokken 13:02

Michiel Mol sagde under præsentationen af F8-VII

”Dette er et følelsesladet for mig, og specielt for alle hos Spyker. Dette her er specielt. Det er begyndelsen på en historie. Det er utroligt at se, hvad vi har opnået igennem de sidste par måneder.”

”Jeg tror, at for et mindre team er det det rigtige tidspunkt at starte i Formel 1. Der er en masse reglementsændringer for at bringe holdene tættere på hinanden, så for et mindre team er det et godt tidspunkt at debutere.”

Spyker Formel 1 teamets ledelse MD og Team chef Colin Kolles, Direktøren for Spyker Formula One Team Michiel Mol og CEO Victor Muller.

”Hvis man ønsker at være succesfulde, og vi ønsker at ende med at blive verdensmestre, så skal man have det bedste. Med Mike Gascoyne, Ferrari og vores kørere har vi vist, at vi er på rette vej.”

”Hvis vi kan score point i år, og være et seriøst midtteam til næste år, komme på podiet året efter og vinde løb indenfor fem år, så er vi på rette vej.”

Rart med en realistisk målsætning. Ikke noget med at vi vil vinde vores første løb i år og blive verdensmestre til næste år. Mere en naturlig udvikling, som forventer fremgang, men ikke mirakler.