• Forside

Fernando Alonso: Vi er ikke klar

Siden den nye McLaren MP4-22 blev præsenteret, har teamet deltaget i test efter test. Og bilen er hurtig, det er der ingen tvivl om. Men Fernando Alonso mener ikke, den er klar endnu.

Af: (@bmf1.dk) d. 9/2 2007 klokken 09:02

De fleste bookmakere har spanieren Fernando Alonso som vinder af mesterskabet i år. Men selvom han også i år har en rigtig hurtig bil, mener Alonso at man skal slå koldt vand i blodet.

Torsdag talte Alonso med Tele5: "Mine omgangstider er hurtige og teamet er bag os, men bilen er langt fra klar til Australien og vi er ved at løbe tør for testdage," citeres han for at sige.

Fernando Alonso er hurtig, men er han hurtig nok?

Der er naturligvis meget snak i krogene om hvorvidt det hele er et pr-stunt, for at "narre fjenden". Både Pedro de la Rosa, Hamilton og også Martin Whitmarsh har udtalt, at bilen skal justeres, og "vi skal forbedre bilens præstationer."

Fernando Alonso: "Det jeg bedst kan lide ved bilen lige nu, er farven."

Dog indrømmer spanieren at bilen mangler lige nogle ekstra hestekræfter.

Fernando og Lewis. Kan de levere varen i år?

Måske netop derfor vil McLaren opgradere både chassiset og motoren, op til de to sidste tests før sæsonstarten. Alonso har også sagt, at styringen kunne forbedres. Så der er en del arbejde forude for det Woking-baserede team.

Adspurgt til rivalerne i år, siger Alonso: "Det går godt for Ferrari. Rnault vil starte året godt, men vil som sædvanligt være langsomme med at forbedre sig."

"BMW kunne være den store overraskelse i år, måske endda vil de kæmpe for sejre. Honda, er i mine øjne, slet ikke så gode som de selv mener de er," slutter Fernando Alonso.