• Forside

STR bekræfter Liuzzi, men ikke Speed

Dagens pressemøde er netop begyndt hos Scuderia Toro Rosso på Circuit de Catalunya banen, og noget af det første, der blev sagt var, at Vitantonio Liuzzi også i 2007 er fast kører hos STR.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 13/2 2007 klokken 12:02

Amerikanske Scott Speed blev derimod ikke bekræftet, men han er ifølge Gerhard Berger stadig i pole position til det andet STR sæde.

Til Reuters udtalte Gerhard Berger i et telefoninterview, at:

”Alting er fint med Tonio. Han sidder i bilen og han er klar til at køre. Han er også vores kører i år. Med Scott (Speed) er der stadig nogle kontraktmæssige uoverensstemmelser, der skal løses. Det kigger vi på senere.”

Masser af attitude, men foreløbing ingen kontrakt

En af bejlerne til et STR sæde har været portugisiske Tiago Monteiro, men han har i dag afkræftet, at han kommer til at køre Formel 1 i 2007.

De to tilbud, som han havde fået til 2007 har han begge takket nej tak til. Vi ved, at det ene tilbud var at blive testkører hos Spyker F1, men forståeligt nok har han valgt at takke nej til en degradering fra løbskører til testkører i det samme team.

Tiago Monteiro var den ene bejler til STR, men har nu valgt at droppe Formel 1 i år for at arbejde imod et fast sæde i 2008

Det andet tilbud er ikke bekræftet, men formodes at have været et testtilbud til at teste for STR i 2007. Tiago Monteiro ser dog optimistisk på fremtiden og vil sammen med hans managementfirma CSS-Stellar kigge efter et sæde i en anden serie, så han kan holde sig varm og så arbejde imod et fast sæde i 2008.

“Fremtiden tegner til at blive meget spændende, og jeg ser fremtil at komme tilbage bag rattet.”