• Forside

Billeder fra STR’s Press Day

I sidste uge sendte Scuderia Toro Rosso en pressemeddelelse ud, hvor de inviterede til en sludder med STR’s ledelse, autografer med teamets kørere og muligvis en præsentation af den nye STR2. I dag var så dagen.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 13/2 2007 klokken 20:02

Dagen startede med en bekræftelse af, at Vitantonio Liuzzi også i 2007 kører for Scuderia Toro Rosso. Scott Speed manglede dog, og det skyldes, at han stadig ikke har fået forlænget sin kontrakt med teamet på grund af uoverensstemmelser mellem de to parter.

STR2 manglede dog også, og vi er mange, der var skuffede over den manglende præsentation. Teamet havde dog truet med ikke at have bilen med, men hvem havde troet på det? Men skuffelsen var stor, men her til eftermiddag skete der noget.

En gladiatorkvinde fremviser Toro Rosso logoet

STR2 var til stede på banen. Teamets mekanikere har siden i går arbejdet på at få samlet bilen, så den kunne være klar til præsentationen i dag, og klokken 16.30 var teamet klar. Vitantonio Liuzzi fik besked på at gøre sig klar, og da STR2 med få minutter af testdagen tilbage var klar skete der ingenting.

Et rødt flag havde sat en stopper for STR2’s banedebut. Testen sluttede klokken fem og det var ikke muligt at få forlænget testen. Så STR2 venter stadig på sin banedebut. Den kommer i morgen. Det har teamet lovet, og nu har vi set, at bilen er klar.

Første del af dagen brugte Vitantonio Liuzzi på at skrive autografer til de fremmødte og snakke med den Formula Una babe, som STR havde klædt ud som en rigtig italiensk gladiator.

Liuzzi skriver autografer på STRs store Press Day
Her følger et par billeder af dagen, der gik.
Vitantonio Liuzzi i den nye køredragt
Den ene side af Liuzzis hjelm
Liuzzi på STR2
Liuzzi på vej ned i STR2
Liuzzi prøvesidder STR2
Et kig ned på kontoret
Der tages billeder

Et kig ned på kontoret
Bagenden på STR2
Et kig fra bagvingen og frem
STR2 på Bridgestone gummi
Næsen på RB3. Undskyld STR2
STR2 i garagen
Så tæt kom Liuzzi på at teste på racerbanen
Toro Rossos gladiator præsenterer tegningerne til en kampvogn