• Forside

Scott Speed ude af STR?

Undrede du dig også over, at kun Vitantonio Liuzzi blev præsenteret som STR kører i tirsdags under den store Press Day i Barcelona? Svaret var dengang, at der stadig var kontraktmæssige uenigheder imellem de to parter.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 16/2 2007 klokken 11:02

Ifølge det amerikanske website Autoracing1.com, så er der ikke længere kontraktmæssige uenigheder imellem Scott Speed og STR. Scott Speed skulle have fået en regulær fyreseddel fra holdet, der gav ham Formel 1 debut sidste år.

Det kunne forklare en del, men det sætter så spørgsmålstegn ved, hvem der skal overtage det ledige sæde. Robert Doornbos har tidligere lagt billet ind på sædet, men han skulle have valgt at koncentrere sig om at få et sæde i den amerikanske Champ Car serie.

Scott Speed som vi mest så til ham. Masser af vildskab.

For at understrege dette har han brudt med sin manager Marco Zecchi. De to har ellers arbejdet sammen siden 2003, men hvordan det stiller Robert Doornbos er usikkert, og det virker som om, at Robert hellere vil have en chance i et topteam i USA end et bundteam i Formel 1.

Spørgsmålet er også hvilken kører, der vil nøjedes med en et-årig kontrakt velvidende, at vedkommende med 90% sikkerhed bliver erstattet af enten Sebastien Bourdais eller Bruno Senna I 2008.

Er Tiago Monteiro et bud på det ledige sæde hos STR?

Tiago Monteiro virker umiddelbart som det bedste bud, selv om han i sidste uge meldte ud, at han ikke kom til at køre Formel 1 i 2007. Men dengang var Scott Speed stadig regnet for STR kører.