• Forside

Alonso satser på tre titler

Fernando Alonso har udtalt, at hans mål er at vinde tre verdensmesterskaber, og dermed blande sig med de bedste i sportens historie, såsom Stewart, Prost, Senna og Schumacher.

Af: (@bmf1.dk) d. 19/2 2007 klokken 21:02

"At vinde én titel, betyder at du havde den bedste bil på gridden. At vinde to er en kæmpe præstation," udtaler Fernando Alonso til Daily Mail.

Og han fortsætter: "Men at vinde tre titler. Jeg mener, alle de store navne i F1, alle de kørere vi husker, vandt tre gange eller flere," tilføjer Alonso, som allerede er den yngste verdensmester i historien.

"Og det var så to titler," synes Fernando Alonso at sige

Alonso skiftede som bekendt fra Renault til McLaren for den kommende sæson, et skifte der har glædet ham og givet ham nye kræfter. "Jeg havde brug for udfordringen og motivationen, både i min karriere og i mit liv. Det var altid min hensigt at skifte til McLaren, uanset hvor gode Renault var."

Selv hvis Alonso ikke vinder titlen dette år, mener han at ved at skifte til McLaren, allerede er blevet en bedre kører. "Jeg har fået mere selvtillid og er gladere for mit liv. Før følte jeg at jeg skulle bevise noget hele tiden, men det pres er der ikke mere," slutter spanieren.

Hvis Alonso vinder igen i år, kommer han i selskab med denne herre, Juan Manuel Fangio

Hvis Alonso vinder titlen for tredje gang i år, kommer han i særdeles ekslusivt selskab. Otte kørere har vundet VM tre eller flere gange, men kun Schumacher og den store Fangio har vundet tre gange i træk.

Det er jo meget fint, at Alonso føler sig bedre til rette i McLaren og ikke synes at der er et stort pres på ham, men vi kan ikke komme uden om, at McLaren ganske enkelt skal vinde mesterskabet i år, efter syv magre år.
Fernando Alonso på Jerez