• Forside

Berger: Speed mangler speed

Ja, så kort kan det siges. Gerhard Berger fortæller nu, hvorfor Toro Rosso endnu ikke har bekræftet, om amerikanske Scott Speed skal køre Formel 1 i 2007. Angiveligt mangler han dedikation og engagement.

Af: (@bmf1.dk) d. 22/2 2007 klokken 13:02

Indtil videre har det lille italienske team, med Gerhard Berger i spidsen, kun bekræftet at Vitantonio Liuzzi skal køre den ene Toro Rosso racer. Der har længe været spekulationer, hvorvidt amerikanske Scott Speed ville køre i 2007.

Travlhed i pitten. Her er det Vitantonio Liuzzi

Berger tager nu bladet fra munden og bekræfter overfor autosport.com, at han mener Speed mangler engagement og vilje til at køre Formel 1, og det skulle altså være grunden til den manglende bekræftelse.

Speed skal arbejde hårdere end han tidligere har gjort, bemærker Berger, for at gøre sig fortjent til et sæde. Samtidig siger Berger: "Scott er stadig i pole til stillingen. Jeg mener, at med hans naturlige talent kan han gøre et hæderligt arbejde. Men han er ikke på et stadie, hvor han ikke kan slippe for at arbejde for sagen," siger Gerhard Berger.

Scott Speed i Toro Rosso.

"Han må også vise vilje. Hvis han har den og viser det, er der intet problem. Jeg tror vi vil blive godt tilfredse med de to gutter." siger Berger.

Gerhard Berger indrømmer, at Speed ikke blev glad da han hørte om årsagen til den manglende kontrakt.

Efter sæsonen analyserede man hele præstationen i små dele, test, kvalifikation, løb, men også ting som personlig fysik, vilje og engagement blev lagt på bordet. Ifølge Berger, var det vigtigt at fokusere på svaghederne og hvordan man kunne gøre dem til bedre kørere.

Toro Rosso er som Red Bull, kendte for at feste og være glade. Red Bull - STR præsentation

Der har været rygter ude, om årsagen til Speeds manglende bekræftelse. Nogle siger, at det var fordi der blev festet for meget, men det afviser Berger: "Det er ikke sandt. Jeg holder af at feste, det er en del af spillet. Vi er Red Bull, men det skal afstemmes i forhold til præstationerne på banen," slutter Berger