• Forside

Fisichella: Jeg bliver hos Renault

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 2/2 2006 klokken 12:02

Selvom italieneren Giancarlo Fisichella til tider havde en frustrerende sæson i 2005, mener han, at 2006 tegner lovende for ham.

Udtalelserne kommer i kølvandet på teamkammeraten og verdensmesteren fra sidste år, Fernando Alonsos skifte til McLaren i 2007. Ligesom spanierens udløber Fisichellas kontrakt med udgangen af 2006-sæsonen, men italieneren vil helst blive hvor han er.

”Når jeg ser på fremtiden, løber min kontrakt til og med 2006, men mit mål er at blive hos Renault i længere tid,” udtaler Fisichella. ”Jeg har dog ikke talt med Renault om fremtiden endnu,”


Den nye Renault R26 med Fisichella ved roret.

”Mit mål er at køre for dem. De var glade for min indsats sidste år, de tror på mig og jeg tror på dem.”

Giancarlo Fisichella har tillid til sine egne evner og egenskaber som kører, og køreren kender årsagen til de uheldige ting der skete for ham sidste år.

”De fleste af mine problemer sidste år skyldtes rent uheld,” siger han.

”Det er ikke nødvendigt for mig at bevise noget, jeg skal bare vinde løb. Jeg tror, at teamet nu koncentrerer sig om at vinde mesterskabet med to biler,” slutter Giancarlo Fisichella.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.