• Forside

Massa hurtigst i anden træning

Efter den første træning med Alonso i front, trådte Felipe Massa i karakter og beviste, at det første resultat på den våde bane langt fra viste, hvad Ferrari var i stand til. Alonso måtte tilmed se sig slået af unge Lewis Hamilton.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/3 2007 klokken 09:03

Alonso var midt i anden træning, igen hurtigste mand på banen, men efter en mindre pause, hvor Fisichellas Renault og Barrichellos Honda skulle hentes ude på banen, kom Massa ud i storform.

Med en tid på 1.27.353 sikrede Massa sig den klart hurtigste tid, der var 0,397 sekund hurtigere end hans holdkammerat Kimi Räikkönens.

Tredje hurtigste mand på banen i Albert Park, var en McLaren, men noget overraskende var det ikke Alonsos men derimod Formel 1-debutanten Lewis Hamilton.

Scott Speed under den frie træning i Melbourne 2007

Fisichella fik også sat lidt gang i sin Renault, som han fik ind på den 4. hurtigste tid, men måtte så parkere bilen kort efter stregen. Hvad der gik galt for Renault er endnu ikke meldt ud, men det vil dog ikke påvirke deres startplacering, da reglen om straf i forbindelse med motornedbrud under træningen ikke længere eksisterer.

BMW Sauber var også med helt fremme, til trods for at de har meldt ud, at de har skruet ned for effekten. Heidfeld blev således noteret for den 5 hurtigste tid.

Felipe Massa, Ferrari, var hurtigste mand i anden frie træning i Melbourne

Også Williams lader til at have fundet formen på det rigtige tidspunkt. 6. hurtigste var holdets nye pilot, Alex Wurz, der dermed også formåede at lægge sig ind foran Alonso. Spanieren måtte således nøjes med en 7. plads.

Ellers var det en træning, der bar præg af, at der var nogle der lige skulle føle hinanden af. Træningen sluttede således med, at Kimi Räikkönen lå og pressede hårdt på Alonso, der tydeligt ikke ville give plads for finnen, men heller ikke kunne rykke fra den nye Ferrari pilot.

Se alle tiderne fra den anden frie træning i vores sædvanlige oversigt

I morgen tidlig, med start klokken 04.00 dansk tid, vil tredje træning blive kørt, umiddelbart inden den vigtige 1. kvalifikation vil blive afviklet. Dette vil selvfølgelig også blive dækket her på BMF1.

Kimi Räikkönen, Ferrari, tager det roligt efter anden frie træning i Melbourne


Har du endnu ikke styr på hvornår det går løs finder du det i vores TV-tider. Vil du være grundigt forberedt og søge fakta om banen, finder du disse i vore løbsoptakt. Vil du informeres om resultaterne fra kvalifikationen eller løbet så tilmeld dig vores sædvanlige SMS-service.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER