• Forside

Optakt: Klokken 04.00 stoppede jeg med at ryste

Efter en lang vinterpause var der atter live Formel 1 i TV, noget som jeg ikke ville gå glip af og derfor stod op lidt før kl. 4 i morges, for at se den anden træning, som TV2 Zulu viste Live. Jeg er nu holdt op med at ryste.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/3 2007 klokken 10:03

At sætte sig ind foran sit TV, for at se Formel 1 igen, var fantastisk. Tilmed en anden træning, der var tæt besat af holdenes Grand Prix piloter.

Noget af det jeg bed mærke i, var en meget urolig Williams Toyota racer, der havde tydelige balanceproblemer, men øjensynligt var hurtig nok, tilmed markant hurtigere end Toyota, der igen lå nede i den sidste halvdel af feltet. Dette kan absolut ikke kan være tilfredsstillende for japanerne.

Red Bull klarede sig lidt bedre end forventet, men stadig dårligt. Dog var det Mark Webber der blev målt til at have den højeste tophastighed, men han var omkring 2½ sekund langsommere end den hurtigste Ferrari.

STR, der i vinterpausen viste gode tegn, havde det svært i Australien og Liuzzi måtte se sig ende på jumbopladsen efter nogle tekniske problemer.

Der var vådt under den 1. frie. Her ses Mark Allan Webber med regnvejrsdæk , Fredag, Melbourne 2007


Dem som lader til at have det største problem, er Renault, der måtte se begge biler blive parkeret ude på banen med motorproblemer. Så der er vist et par franske mekanikere der ved, hvad de skal bruge sådan en fredag aften på 'down under'.

Det ser dog spændende ud, med hensyn til kampen om de endelige topplaceringer, efter en mindre duel mellem Fernando Alonso og Kimi Raïkkonën i den sidste del at træningen.

Uha, det bliver godt at se kvalifikationen i morgen!


Giancarlo Fisichella, Renault R27 under den frie træning i Melbourne 2007

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER