• Forside

Alonso: Hamilton er ikke så god

Den forsvarende dobbelte verdensmester, spanieren Fernando Alonso afviser, at Lewis Hamilton er hans stærkeste holdkammerat gennem tiderne. ”Så god er han heller ikke!”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/3 2007 klokken 14:03

Under åbningsløbet i Australien var det Formel 1 debutanten Lewis Hamilton, der førte de to McLaren racere an under de to første stints, hvorefter Fernando Alonso kom foran ham, efter suveræn kørsel fra spanieren op til dennes sidste stop.

Det havde ifølge Fernando Alonso intet med holdstrategi at gøre, hvilket alle selvfølgelig tror på.

Alonso har nu udtalt, at han flere gange følte sig forsinket af Lewis Hamilton, men indrømmer, at de havde en god kamp.

”Det var helt sikkert en god kamp vi havde, hvilket er meget normalt for mig i Australien,” kom det fra verdensmesteren.

”Jeg husker tydeligt, at det var Fisichella der vandt løbet i 2005,” tilføjede spanieren, ligesom for at understrege at den unge brite ikke er så god, som medierne ellers har udråbt ham til.

Alonso påpegede også, at Jarno Trulli gav ham sved på panden tidligere, for ligesom at understrege at Lewis Hamilton ikke er den stærkeste holdkammerat han har haft til dato.

”Det er meget almindeligt, at jeg ikke starter sæsonen så stærkt som de andre,” sluttede Fernando Alonso.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER