• Forside

Heidfeld til Toyota i 2008?

Silly season, perioden hvor rygterne svirrer om hvem der skal køre hvor næste år, er startet lidt tidligt i år. Således fortæller den tyske avis, 'Bild', at Heidfeld bliver ny Toyota kører fra 2008.

Af: (@bmf1.dk) d. 5/4 2007 klokken 11:04

Den tyske avis, 'Bild' hævder, at Toyota er i forhandlinger med Quick-Nick Heidfeld, om at erstatte Ralf Schumacher i udgangen af denne sæson.

Både Schumacher´s og Trulli´s kontrakter udløber efter 2007, og derfor kan der måske være noget om snakken.

Werner Heinz, Heidfeld´s manager, siger at der ligger to tilbud på hans skrivebord. Det ene skulle efter sigende være fra Toyota, mens det andet er mindst ligeså interessant. Nemlig et fra Honda.

Nick Heidfeld BMW Sauber F1 Melbourne 2007

Dermed ser det nu ud til, at Nick Heidfeld ikke kører for BMW-Sauber næste år. Hvorvidt der rent faktisk er noget om snakken, skal vi ikke begynde at spekulere i. Men Toyota kan benytte en option i Ralf Schumacher´s kontrakt der lyder, at de beholder ham, såfremt han hjælper Toyota med at slutte treer i konstruktørernes meesterskab.

Hvad skal der ske med Ralf Schumacher efter 2007?

Om dette betyder enden på Schumacher´s karriere, skal vi lade være usagt. Men han har stadig tætte forbindelser med BMW´s motorsportschef, Mario Theissen. Tyskeren kørte som bekendt for Williams i fem sæsoner, frem til 2004, hvor han skiftede til Toyota.

Endnu en gang understreger vi, at dette kun er rygter.