• Forside

McLaren vinge alligevel med. Nu med billeder

McLaren´s nye frontvinge, har øjensynligt imponeret teamet, som har besluttet at de alligevel vil køre med den under det Spanske Grand Prix, om godt en uges tid.

Af: (@bmf1.dk) d. 4/5 2007 klokken 15:05

Frontvingen har været ugens helt store samtale-emne i paddock´en på Catalunya-banen i Barcelona, og de første rapporter vi fik, gik på at man ikke ville benytte sig af vingen til det spanske Grand Prix, den 13. maj.

Men nu har McLaren i mellemtiden fundet ud af, at resultaterne var så positive og opmuntrende, at den alligevel får sin løbsdebut om lidtover en uge.

McLarens nye frontvinge. Spanien 2007

Frontvingen er monteret over næsen og sidder fast mellem den regulære frontvinges endeplader, således at den danner en bro over næsen. Man håber naturligvis, at den nye frontvinge vil kunne sikre teamet endnu en sejr, denne gang i det spanske, for at bevare føringen over Ferrari.

Martin Whitmarsh forklarer: "Det er noget der er blevet udviklet på over de sidste par måneder i teamet. Vi er tilfredse med resultaterne fra testen, og som en konsekvens deraf, vil den derfor være en mulighed for vores kørere under det spanske Grand Prix."

McLaren fører konstruktørmesterskabet med fem point ned til Ferrari

McLaren og Ferrari er årets store spillere, og begge teams har arbejdet hårdt, både under vinteren, men også i den fire uger lange pause fra Bahrain´s GP til Spaniens. Fernando Alonso tror at de må blive ved med at udvikle sig, hvis de skal bevare føringen foran rivalerne fra Maranello.

"Ferrari bør betegnes som vores største modstander, og jeg ser frem til en meget spændende sæson. Der er ikke mulighed for nogen af os, at åbne op for et stort hul, og dermed vinde mesterskabet på en afslappet måde. Det bliver umuligt i år, og vi vil se en meget tæt kamp gennem hele sæsonen, hvilket vil blive godt for sporten," slutter Alonso.