• Forside

Hamiltons succes skyldes McLaren

Næste weekend starter Formel 1 sæsonen igen. Efter fire ugers pause skal vi endelig se de 22 biler på banen på samme tid. En af de kørere, der vil være meget fokus på er selvfølgelig succesen Lewis Hamilton.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 6/5 2007 klokken 18:05

Nigel Mansell, der sluttede en lang Formel 1 karriere med nogle katastrofale måneder hos McLaren for 12 år siden, siger om Lewis Hamilton, at hans succes meget skyldes den optur McLaren er inde i.

”Hvad kan man sige? Vi var nødt til at vinde løb og kæmpe med om mesterskaberne før vi fik belønningen. Nu virker det til, at belønningen kommer før præstationen. ”

Nigel Mansell kom til McLaren under holdets nedtur

”McLaren har længe ventet på succes. Timing er alt. Når en kører kan komme til et team, hvor team og motor går op i en enhed, så gør det en forskel. Det er ikke manglende respekt for ham (Lewis).”

Nigel Mansell siger også, at Lewis Hamilton er kommet nemmere til Formel 1 end mange andre. Englænderen siger selv, at med McLaren i ryggen så havde han haft det nemmere. Nigel Mansell måtte i sin tidlige karriere, sælge sit hus for at få råd til et Formel 3 sæde, for så at blive fyret.

”Min historie er en del hårdere.”