• Forside

Kontraktkrig i vente

2 gange har vi oplevet Jenson Button være midtpunktet i kontraktforhandlinger mellem to teams. Giedo van der Garde er involveret i kontraktstridigheder og snart bliver Sebastian Vettel midtpunktet i en ny strid.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 9/5 2007 klokken 13:05

Stridens kerne handler om den unge tyskers fremtid i Formel 1, for ifølge en kilde tæt på Dieter Mateschitz og Red Bull Racing, så kommer Red Bull Racing snart med et kontraktudspil omkring et sæde hos Red Bull fra år 2009.

Red Bull Racing regner med, at de har den gældende kontrakt med Sebastian Vettel og Sebastian Vettels tid hos BMW, mere skal ses som uddannelse og investering end noget mere seriøst.

Sebastian Vettel holder raceerfaringen ved lige i World Series by Renault

Dieter Mateschitz udtaler til det tyske Motorsport Aktuell magasin.

”Vi har parkeret ham hos BMW i fire år.”

”Vi siger han er vores kører, BMW at han er deres. Der er kontrakter, og hvis vi gør det rigtige, så vil han være hos os i 2009.”

Sebastian Vettel i WSR raceren

Dieter Mateschitz er dog heller ikke afvisende overfor polske Robert Kubica. En af årets bedste rookies, skulle det komme så langt. Men målet er at få Sebastian Vettel placeret hos Red Bull Racing eller måske hos søsterteamet Toro Rosso.

Måske det er BMW’s udtalelser om, at Sebastian Vettel ikke er sikker på et sæde hos BMW i 2008, der har givet RBR blod på tanden.