• Forside

Alle kigger på Mclaren

Når Formel 1 feltet endeligt tager kampen op omkring verdensmesterskabet igen i den kommende weekend, vil den forsvarende verdensmester, Fernando Alonso i McLaren, utvivlsomt være den der er størst fokus på. Men også Hamilton vil være i fokus.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/5 2007 klokken 14:05

Efter en ikke alt for imponerende indsats af Fernando Alonso i Bahrain, er alles øjne rettet mod den forsvarende mester, der forventes at være tilbage i toppen, når Formel 1 feltet indtager hans hjemmebane ved Barcelona.

Men også hans unge holdkammerat Lewis Hamilton vil der være fokus på. Hamilton, der skrev historie i Bahrain, ved at være den første nybegynder der kommer på podiet i hans første tre løb, vil helt sikkert gøre alt hvad han kan, for at fortsætte sin succes.

Men selvom at kampen om sejrene har været en kamp mellem Ferrari og McLaren, er der ikke mange der er i tvivl om, at BMW også har en plan om at lege med.

Alonso har efter løbet i Bahrain, fået endnu større respekt for Nick Heidfeld, der lavede en sjælden, men ren overhaling af den forsvarende mester.

”Som det har været ind til nu, har McLaren og Ferrari haft et lille forspring til BMW,” udtalte Alonso i et interview op til weekendens Grand Prix. ”Men det hul kan meget vel være lukket når vi kommer til Spanien i weekenden.”

”Alle hold har udnyttet de 4 ugers pause til at udvikle sig, så det er et spørgsmål om hvilket hold der har gjort det bedst,” kom det roligt fra Alonso, der har en ide om, at McLaren meget gerne skulle være med blandt dem der har fået mest ud af det.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.