• Forside

Heidfelds fødselsdagsønske

På søndag afvikles det Spanske Grand Prix, samme dag har Nick Heidfeld fødselsdag, så en sejr i Barcelona vil helt sikkert være tyskerens største ønske. I Bahrain beviste han, at det ikke er en umulig drøm.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/5 2007 klokken 14:05

30 år er ingen alder. Det syntes Nick Heidfeld i hvert fald at mene. Men en Formel 1 sejr, vil helt sikkert være det største ønske, en der runder 30 kan ønske sig. Det gør Nick Heidfeld på søndag, hvor vi skal overvære det Spanske Grand Prix efter 4 meget lange ugers Formel 1 pause.

”Da jeg overhalede Fernando Alonso i Bahrain, var jeg lige ved at række begge arme op i luften, så glad var jeg,” kom det fra tyskeren. ”Men der var stadig et stykke vej til mål, så jeg valgte at holde dem nede,” tilføjede den skæggede ungersvend med et smil.

BMW har klaret sig virkelig godt fra starten af sæsonen, hvilket nok er kommet som lidt af en overraskelse for mange, men ifølge Dr. Mario Theissen, har de 4 ugers pause, hvor alle har testet igennem, betydet at det er det samme som at starte på en helt frisk sæson.

”Det første løb i Europa, er altid som en helt ny start på sæsonen,” kom det fra Theissen. ”At det så tilmed er efter en så lang pause, som vi har haft i år, gør det kun mere udtalt.”

”Alle har testet intenst, så der er faktisk ingen der ved, hvor vi står i forhold til hinanden, men hos BMW vil vi gøre alt for, at give Nick Heidfeld den perfekte 30 års fødselsdagsgave,” sluttede Theissen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER