• Forside

Lauda: Schumacher er en maskot

Niki Lauda er både hér og dér i disse dage. Han uddeler gode råd, men også syrlige drops, til alle der vil høre på ham. Nu er turen åbenbart kommet til Michael Schumacher, som han kalder Ferraris maskot.

Af: (@bmf1.dk) d. 10/5 2007 klokken 20:05

Den tidligere tre-dobbelte verdensmester Niki Lauda, uddeler i denne uge syrlige drops, til alle der er interesserede. Således kunne man onsdag læse, at østrigeren advarede Alex Wurz om, at Nico Rosberg truede hans position i teamet.

Og nu er turen kommet til den tidligere syv-dobbelte verdensmester Michael - fire mere end dig, Lauda - Schumacher, der får et skud for boven.

Niki Lauda, tv., vandt tre mesterskaber, men er nu ude med riven efter Michael Schumacher. Som vandt syv.

Han mener ikke at Ferrari har nogen egentlig grund til at holde fast i tyskeren, der forlod Formel 1 sidste år, efter 16 sæsoner i den sport der har givet ham så meget.

Ifølge Niki Lauda, der i sin tid også var en slags rådgiver for det Maranello-baserede team, mener at hele ideen med Michael Schumacher i en assistent-rolle eller som rådgiver, er direkte sludder.

Til avisen Die Welt, siger han: "Jeg er sikker på, at han vil følge tingene på tæt hold. Men alt det sladder der er om at han er en rådgiver eller assistent, er noget sludder."

Michael Schumacher kan vi få at se igen på søndag, hvor det spanske GP afholdes på Catalunya-banen

Kimi Räikkönen, der som bekendt kører for Ferrari i år, udtaler, at det er rigtigt at Schumacher vil være til stede i Ferrari-garagen under det spanske Grand Prix.

"Han vil hjælpe teamet fremad," er finnen citeret for at sige.

Lauda fnyser ad denne kommentar, og siger: "Jeg ved ikke hvilken type arrangement de har, men det er min bedste overbevisning, at han (Schumacher, red.) simpelthen bare er interesseret i at holde motorsporten tæt til sig, som en del af sit nye liv."

"Fra Ferrari´s vinkel, ser jeg ham ikke som andet end en maskot," slutter Lauda.

Og dermed ikke flere syrlige bolscher i denne omgang.