• Forside

Klien går efter Barrichellos sæde

Honda´s testkører Christian Klien, vil meget gerne have et fast sæde i Formel 1 fra 2008. Og måden det skal ske på, er at erstatte Rubens Barrichello hos Honda.

Af: (@bmf1.dk) d. 11/5 2007 klokken 10:05

Østrigske Christian Klien, har tidligere kørt for både Jaguar og Red Bull, og er nu klar til at lege med for alvor. Han vil have et fast sæde og det skal være hos Honda. Problemet er bare, at der sidder nogen i forvejen, nemlig Rubens Barrichello.

Brasilianerens kontrakt udløber efter denne sæson, og det er stadig uvist om Honda vælger at beholde Barrichello, eller han skal et andet sted hen. Men Christian Klien skl nok sørge for, at sædet ikke når at blive koldt.

Christian Klien, Red Bull, er involveret i et voldsomt uheld med Tonio Liuzzi, Toro Rosso. Indianapolis 2006

"Det er da en mulighed, men intet er garanteret," siger Klien om sine chancer. "Det er 100% mit mål, at vende tilbage til gridden. Med Honda er det et logisk skridt, for jeg vil kunne integrere mig selv nemmere, efter et år som testkører."

For tiden knokler Klien videre som testkører for Honda-teamet i deres problematiske RA107´er. "Vores største problem er aerodynamikken," siger Klien. Kallibrationen af vindtunnelen var ukorrekt - de data vi indsamlede dér, passede ikke med de data vi indsamlede på banen."

Honda's nye frontvinge med elefantørerne. Den version får vi ikke at se i Spanien

Honda præsenterede tidligere på ugen et ganske særpræget forsøg på at nå resten af feltet, da der var monteret flyve-ører på siden af næsen. Noget der gav minder om Disney´s Dumbo-historie. Han kunne som bekendt flyve med sine store ører, men Honda skal vist have med end store ører, for at kunne flyve. De kommer ikke med til Barcelona.