• Forside

Hamilton vil vinde løb nu

Efter at være kommet på podiet i de første 4 løb, vil Lewis Hamilton nu veksle sine lavere podieplaceringer til sejre. ”Nu vil jeg slå Massa også!”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/5 2007 klokken 11:05

Ikke nok med, at Lewis Hamilton har overtaget førstepladsen i Formel 1 kørernes verdensmesterskab, så vil han også vinde løb nu.
Selvtilliden fejler af gode grunde intet hos en unge brite.

En ting er, at han tydeligvis er kommet ind på et hold, der har en af feltets absolut hurtigste biler, en anden er, at han nu har slået sin holdkammerat, den forsvarende verdensmester, de sidste to løb.

I en alder af 22 år, 4 måneder og 6 dage, er Lewis Hamilton nu også den yngste til at fører verdensmesterskabet nogensinde. Den tidligere rekord, blev holdt af grundlæggeren af McLaren, Bruce McLaren, der var en måned og to dage ældre end Hamilton.

Men at føre mesterskabet, er ikke nok. Han vil også vinde løb, selvom det var tydeligt, at Felipe Massa var langt hurtigere i løbet, end de to McLaren piloter, men det mener Lewis Hamilton ikke er nogen hindring i at han snart vil slå dem.

”Vi havde ikke helt tempoet til at følge med dem, men jeg er sikker på, at vi snart er der,” kom det fra Lewis Hamilton. ”Når vi er der, vil jeg også vinde løb.”

Bliver det i Monaco, hvor det vil lykkes for hem?

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER