• Forside

Alonso afviser pres

Til trods for, at Lewis Hamilton har slået Fernando Alonso de seneste to gange, er Alonso ikke bekymret over konkurrencen fra sin hurtige holdkammerat. ”Det er de to Ferrari piloter, der bekymre mig mest,” siger spanieren.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/5 2007 klokken 10:05

Lewis Hamilton har indtaget førstepladsen i VM stillingen, til trods for at han ikke har vundet et eneste løb, mens Fernando Alonso ligger to point efter den unge brite, med en enkelt sejr på bankbogen for i år.

Det bekymrer dog ikke Alonso, der mener at Hamilton kun har slået ham, de to gange hvor han har haft problemer med bilen.

Mange mener dog, at Lewis Hamilton blev forhindret i at slå spanieren i Australien, som følge af en intern holdordre, da Alonso pludselig var mere end 2 sekunder hurtigere om et pitstop end englænderen, hvilket var nok til at få ham op på andenpladsen.

”Lewis Hamilton er hurtig, men han er ikke min største bekymring,” kom det fra Fernando Alonso efter Spaniens Grand Prix. ”Det er de to Ferrarier der bekymrer mig mest.”

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER