• Forside

Massa: Stabilitet skal sikre os sejren

Efter en, for Ferraris Filipe Massa, noget skuffende 3. plads i Monaco sidste weekend, udtaler brasilianeren, at det vigtigste for at sikre sig sejren, er et stabilt hold.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/6 2007 klokken 11:06

”Det var ikke en katastrofe for holdet, at vi ikke formåede at vinde i Monaco og det var tydeligt, at Mclaren var bedre end os i de snævre gader,” kom det fra Filipe Massa, der er noget skuffet over sit resultat, efter at have vundet de to foregående løb.

”Vi var på intet tidspunkt i tvivl om, at det ville blive en svær weekend for os, da McLaren fra starten viste, at de var meget hurtige,” tilføjede han tørt. ”Men at vi formåede at begrænse skaden til en tredjeplads, betyder at det ikke var så katastrofalt som vi frygtede.”

Filipe Massa tilføjede, at han var helt klar over, at Ferrari ikke ligefrem kunne være tilfredse med resultatet, der betød, at McLaren tog afstand i konstruktørernes mesterskab og at Fernando Alonso og Lewis Hamilton igen har lige mange point i mesterskabet, men som Fernando Alonso nu fører, qua hans to Grand Prix sejre i år.

Massa frygter dog på ingen måde, at McLaren har taget afstand til Ferrari, hvad angår bilens performance.

”Jeg er sikker på, at den snævre bane i Monaco var vores akilleshæl, mere end det var et faktum af, at McLaren var blevet bedre,” kom det fra ham.

”Hvis man ser på tidsforskellen mellem McLaren og Renault, så er de stort set identiske med det vi tidligere har set, så det er bare os, der ikke kunne følge med.”

”Når vi kommer til Montreal, vil vi igen være med helt fremme” lovede Filipe Massa, der også sagde, at han ville vinde igen, takket være en stabil pakke fra Ferrari.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER