• Forside

Ross Brawn tæt på Ferrari comeback

Ifølge et tysk dagblad er det nu mere end sandsynligt, at tidligere teknisk direktør hos Ferrari, Ross Brawn, vender tilbage til den sorte hingsts fold i Maranello. Men det bliver ikke som teknisk direktør, siger han.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 27/6 2007 klokken 11:06

Det er nu mere end sikkert, at Ross Brawn, efter sit frivillige sabbatsår som lystfisker på de store oceaner, vender tilbage til landjorden og staldene, hvor Ferraris sorte hingst huserer.

Ifølge den tyske avis ’Bild’ vil genansættelsen efter sigende være fra 2008-sæsonen, hvor Jean Todt stopper som teamchef. Dermed kan Honda og andre teams vinke farvel til mulighederne for at erhverve den erfarne og højt respekterede brite.

’Bild’ spekulerer også i, at Michael Schumacher samtidig vil rykke frem til en mere fremtrædende position.

Ross Brawn og Stefano Domenicali

Avisen skriver også, at Schumacher utvivlsomt bruger sine nuværende besøg i Ferrari-lejren under løbene, herunder også det kommende Franske Grand Prix, til at akklimatisere sig, før han træder ind i en strategisk nøgleposition.

Endelig skriver ’Bild’, at Brawn bekræfter, at han ikke vil returnere til Ferrari som teknisk direktør til næste år, men som han udtaler til avisen ”der kan være nye muligheder i racingteamet”.

Hvis man et øjeblik ser bort fra boulevardavisens konklusioner, er den ubekendte faktor sabotageanklagerne imod den tidligere tekniske chef Nigel Stepney. Disse anklager kan meget vel få afgørende indflydelse på britens jobvalg, idet de to er meget gode venner.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.