• Forside

Sam Michael afviser Rosberg-rygter

Den seneste tids spekulationer omkring Nico Rosbergs mulige faneflugt fra Williams til et rivaliserende team inden starten af næste sæson, afvises nu kategorisk af Williams’ teamchef Sam Michael som ”absolut idioti”.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 27/6 2007 klokken 13:06

Williams’ teamchef, Sam Michael, træder nu frem på mediescenen, hvor han kategorisk benytter lejligheden til at afvise, at esset Nico Rosberg skulle være på vej til et konkurrerende team inden udgangen af indeværende sæson.

Et af de mest sejlivede rygter går på, at 21-årige Rosberg (som fylder 22 år på onsdag) skulle være på vej til Ferrari som afløser for den kørende isblok Kimi Räikkönen. Den unge tyskers overbevisende resultater kunne til en vis grad understøtte denne teori.

Nico Rosberg i Ste. Devote på Gilles Villeneuve banen i Montreal, 2007. Tyskeren bliver hos Williams til og med 2008.

Hvis dette rygte holder vand, lyder hypoteserne i paddocken, at Räikkönen dermed kunne være en passende ’kompensation’ for Sir Frank Williams. Det er dog mere end tvivlsomt, om finnen bider på denne krog, som alt andet lige vil være en deroute for ham.

Men som sagt, Sam Michael har kun hovedrysten til overs for disse vilde spekulationer, og overfor bladet ’Auto, Motor und Sport’ er teamchefen temmelig kategorisk i sin udmelding.

”Spekulationerne er absolut idioti,” udtaler han.

Som en understøttelse af Michaels udtalelser mener ’Auto, Motor und Sport’ at vide, at Williams allerede har bundet Rosberg op på en kontrakt til og med 2008.

Så det er tvivlsomt, hvor meget fugls føde, der er på den historie.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.