• Forside

Silverstone i fare igen!

Engelske Silverstone er endnu engang under pres som vært for Englands Grand Prix, men Lewis Hamiltons succes kan være redningen for den legendariske bane, med de forfærdelige tilkørselsforhold. Men Damon Hill afviser, at Hamilton vil kunne rede banen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/6 2007 klokken 13:06

”Vi bliver nødt til at tage Bernie Ecclestones trusler alvorligt, når han siger, at han overvejer om Silverstone fortsat skal være at finde i Formel 1 kalenderen,” kom det fra BRDC Præsidenten Damon Hill.

”Vi kan ikke slappe af og tage for givet, at Hamilton effekten vi redde vores skind,” tilføjede Hill, der selv sikrede sig verdensmesterskabet tilbage i 1996.

Selvom Lewis Hamilton skulle sikre Englands Grand Prix, er der ingen der siger, at det vil forblive på Silverstone. England har, heldigvis for englænderne, et meget mere afslappet forhold til motorsport og har derfor motorbaner, som vi har rapsmarker i Danmark.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER