• Forside

Biografi om Bernie Ecclestone

Hvad foregår der i hovedet på Bernie Ecclestone? Det vil mange gerne vide, og til denne målgruppe udkommer nu Formel 1 bossens biografi.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 28/6 2007 klokken 12:06

Det bliver nu muligt at læse biografien over en af verdens rigeste mænd, briten Bernie Ecclestone, blandt venner ’onkel Bernie’. Bogen udgives af forlaget Ebury Press og titlen er ’Bernie’.

Forfatteren til biografien hedder Susan Watkins og hvis der ringer en klokke hos læseren ved at læse efternavnet, er det ikke uden grund. Susan er hustru til 76-årige Bernies personlige og mangeårige ven, og tidligere rejsende læge i F1-cirkusset, professorer Sid Watkins.

Og hvad vil biografien handle om? Den bliver spændende læsning for dem som interesserer sig for hvor udfordrende det kan være at håndtere en milliardformue samt hvordan politiske venskaber ofte baner vejen, når vanskeligheder skal overvindes. Endelig får vi også Bernies mening om de mange anklager, som ofte rettes imod ham.

På omslaget lover forlaget, at alt kommer på bordet, idet hovedpersonen til forfatteren har sagt: ”Den skal både være åben og ærlig”.

Biografien udkommer d. 4. oktober 2007.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.