• Forside

Hamilton nedtoner forventningerne

Presset begynder med at kunne mærkes, og den unge brite Lewis Hamilton, er nu i færd med at forberede omgivelserne (læs: medierne) på, at træerne ikke vokser ind i himmelen. Netop på Magny Cours har han ikke de bedste minder.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 28/6 2007 klokken 14:06

Lewis Hamilton nedtoner nu forventningerne til sine præstationer og en yderligere sejr over teamkammeraten Fernando Alonso er bestemt ikke en selvfølge for den unge brite.

Mens regerende verdensmester Fernando Alonso vandt på Magny Cours i 2005 og sluttede som toer sidste år, kan Hamilton ikke prale af samme fine statistik. Således løb han ind i uheld med sin GP2 bil sidste år i første løb og sluttede som nr. 5 i det andet løb.

”Det handler udelukkende om konsistens, så jeg behøver ikke at vinde,” siger Hamilton. ”En anden eller tredjeplads vil også være godt. Nøglen ligger i at samle points ind.”

Lewis Hamilton. Han vandt i Canada og USA, men vinder han i Frankrig? Selv nedtoner han forventingerne.

Endelig gør Hamilton opmærksom på, at poleposition på Magny Cours ikke er ligeså nødvendig som på andre baner bl.a. pga. de gode overhalingsmuligheder og den korte pitindkørsel, der muliggør kreativ brændstofstrategi.

Det er ikke nemt at være komet på F1-himmelen – især ikke når samtlige medier sidder og venter på det uheld, som uvilkårligt vil ramme på et tidspunkt.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER