• Forside

Lørdagens træning: Alonso i problemer

Med Ferrari hurtigst i fredagens to træninger, trak McLaren en kanin op af hatten til formiddag, hvor Lewis Hamilton satte hurtigste tid. Lige efter fulgte Massa og Räikkönen i Ferrari. Til gengæld havde McLarens Fernando Alonso, store problemer.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 30/6 2007 klokken 13:06

Lørdag formiddag slog Lewis Hamilton til igen og satte hurtigste tid, fulgt af Felipe Massa og Kimi Räikkönen, begge i Ferrari. På de næste pladser fandt vi Renault med Kovalainen og Fisichella.

Interessant er det, at dagligdagen er ved at indfinde sig hos McLaren. I går måtte Hamilton således forlade en uheldsramt bil ude på banen og i dag oplevede Alonso også problemer med sin bil. Spanieren opnåede derfor kun 8. bedste tid.

Robert Kubica er tilsyneladende tilbage med mod på tilværelsen og sluttede i 6. bedste tid, lige efter Fisichella og Kovalainen, hvorimod den anden BMW Sauber med Heidfeld bag roret sluttede som 15. hurtigste.

Toyota var sædvanen tro i midten med Ralf Schumacher som dårligst på 14. pladsen og Honda kæmper stadig nede i midten, hvor Button sluttede som nr. 12 tæt fulgt af en anden Honda-powered bil, Super Aguri med Anthony Davidson.

Som sædvanligt, fristes man til at sige, befandt de to Spyker biler sig med Albers (igen) som langsomst.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER