• Forside

Ferrari er tilbage

Efter en overbevisende 1-2 sejr i Frankrigs Grand Prix melder Kimi Räikkönen og Jean Todt nu ud, at Ferrari er tilbage hvor de hører hjemme, nemlig i toppen af Formel 1 feltet. ”Det var lige det vi havde behov for,” kom det fra Kimi Räikkönen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/7 2007 klokken 10:07

”Folk tror at vi er ved at falde af på den, når vi ikke vinder alle løbene,” udtaler Kimi Räikkönen. ”Men sejren i Frankrig beviser, at vi er der hvor vi skal være.”

”Der er ingen tvivl om, at det var tiltrængt, men jeg har aldrig været i tvivl om, at vi havde det der skulle til,” tilføjede en forholdsvis tilfreds finne.

Der er da også blevet arbejdet hårdt fra Ferraris side på at finde frem til de ekstra tiendedele sekund, som McLaren havde taget fra dem, tiendedele der er blevet fundet i laboratoriet og vindtunnelen, tiendedele der kan afgøre mesterskabet, tiendedele der er afgørende for, om man vinder eller er den første til at tabe.

”Vores arbejde er nu begyndt at vise sig, men vi må indrømme, at det tog længere tid end forventet,” sluttede han.

Også Jean Todt er overbevist om, at det vi så i Frankrig, ikke er en enlig svale: ”Denne 1-2 sejr er vigtig for den resterende del af mesterskabet.”

”Der er stadig hele 9 løb tilbage i mesterskabet, så alt er muligt for begge vores piloter,” tilføjede franskmanden, som er utrolig glad for at det nu også lykkedes for begge piloter at lave en god start. Den betød, at de begge formåede at komme med helt frem fra starten, hvilket var utroligt vigtigt.

”De kørte begge et fantastisk løb i Frankrig og sejren var aldrig i fare. Det var kun et spørgsmål om hvem af de to, der skulle vinde,” sluttede en meget glad Jean Todt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER