• Forside

Coulthard bliver hos Red Bull

Den skotske kører, David Coulthard, har været i forhandlinger med Red Bull-teamet om en kontraktforlængelse, og feltets ældste kører tager et år mere i Formel 1.

Af: (@bmf1.dk) d. 4/7 2007 klokken 21:07

David Coulthard har her til aften underskrevet en kontrakt for 2008 med sit nuværende team, Red Bull Racing.

Skotten har det tydeligvis rigtig godt i det afslappede miljø, som hersker i Red Bull-teamet. Også Mark webber har fået forlænget sin kontrakt.

Hvis 36-årige Coulthard fuldender hele 2008-sæsonen, vil han blive den tredje mest erfarne kører, efter Michael Schumacher og Riccardo Patrese. Og lysten til at køre i motorsportens kongeklasse er ikke blevet mindre, selvom man er blevet lidt gråhåret.

David Coulthard på Magny-Cours

"Jeg elsker stadig racing. Jeg gør et godt stykke arbejde, jeg leverer varen. jeg vågner op om søndagen og ser stadig frem til at køre," lyder det fra skotten.

"Jeg holder meget af at være her hos Red Bull. Jeg har stadig farten, men er nu bevæbnet med mere erfaring. Jeg er ikke bange for hårdt arbejde og vi bygger fundamentet for fremtidig succes her."

Om bare få dage går starten til det Britiske Grand Prix på Silverstone. Et løb Coulthard har vundet to gange, i 1999 og i 2000.

Hold øje med tv-tiderne her