• Forside

Farvel til Albers?

Hollandske Christijan Albers vil få meget svært ved at finde et løbssæde til næste år. Det vurderer ikke bare store dele af pressen, men også Albers´egen chef, Michiel Mol.

Af: (@bmf1.dk) d. 4/7 2007 klokken 21:07

Det har været en rigtig dårlig sæson for Christijan Albers i 2007. Han har kun gennemført tre løb ud af sæsonens otte, og sidste weekends stunt, hvor han rev en benzinslange med sig ud af pitten, har ikke gjort meget for at overbevise hans chefer.

Albers har også haft svært ved at hænge på sin teamkollega, Adrian Sutil, og Michiel Mol, manden bag Spyker, siger at de gerne vil beholde Sutil, men derimod er det alvor med Albers.

Christijan Albers i Bahrain

"Chris? Efter et løb eller to eller tre, vil vi sætte os ned og tale med ham," lød beskeden fra Mol, som fortsatte: "Han vil gerne op i toppen, men der kommer vi ikke før efter 2008. Han er klar til teams som Williams og Toyota, men vil det ske?"

Hvor Mol er optimistisk, dog klar over alvoren, så er Albers´ andre chefer ikke ligefrem lykkelige for de dårlige resultater. Der har været en meget åben og offentlig kritik af den unge kører, i særdeleshed efter han forlod pitten på Magny-Cours med den halve benzinslange.

Om hollænderen fortsat har et sæde efter denne sæson, er meget usikkert.