• Forside

Ralf billigt til salg

Den tyske kører Ralf Schumacher vil gøre alt for at beholde sit sæde i det hårdt ramte Toyota-team efter denne sæson. Tyskeren har tilbudt at slå hele $17 millioner af sin årsgage.

Af: (@bmf1.dk) d. 4/7 2007 klokken 21:07

2007 har bestemt ikke været et godt år for Ralf Schumacher. Faktisk har det været et rigtigt møg-år, og i lang tid har Schumacher stået meget stejlt på sit lønkrav, som angiveligt skulle ligge på imponerende $22 millioner om året.

Men nu har den 32-årige pilot så besluttet, at han måske godt kan nøjes med mindre, så han har tilbudt Toyota, at de kan nøjes med at betale ham $5 millioner om året hvis han får lov at beholde sit sæde, altså en massiv løn nedgang på hele $17 millioner.

Ralf Schumacher 2005

Med i aftalen, som dog endnu ikke er offentliggjort, er der indbygget et bonus system, som giver Mini-Schumi $340.000 for hvert point han scorer i 2008. Hvis han eksempelvis scorer 50 point, så er det pudsigt nok lige $17 millioner i bonus.

En snedig taktik tilsyneladende, for mange medier mener ikke, at det kan blive værre for Toyota. Dermed er der kun én vej frem og hvis det lykkedes Toyota at gøre en god figur til næste år - og stadig beholde Schumacher - så ser det alligevel ikke så sort ud for tyskeren.